
שנת יסוד 1984
סל המוצרים הרחב של חברת אלפקס נועד לתת מענה משולב של תכנון ועיצוב האזורים הציבוריים כמוזכר לעיל, יחד עם מתן פתרונות טכניים עפ"י התקנים השונים ודרישות השימושים השונים, בבניה הציבורית, המוסדי, בתעשייה, במתקני-תשתית, במתקני-בטחון, תחבורה ציבורית, ובכל שאר השימושים של תעבורת אדם ומטען כבדה .ואפשרויות גישה בטוחה לבעלי מוגבלויות באזורים אלו.
חברת אלפקס נשענת על מוניטין בן מיליוני מ"ר רבים של חיפויים וריצופים, במגוון גדול מאד של פרויקטים: אוניברסיטאות ובתי ספר, בתי חולים ומרכזים רפואיים, משרדי ממשלה, מתחמי מסחר וקניות, תחנות רכבת, אוטובוס ונמלי תעופה, מתקני צבא ומשרד הביטחון, כמו גם עבור מפעלי תעשייה מתחומים שונים (מזון, כימיה, והייטק), מכוני כושר ובריאות, מועדוני קאנטרי קלאב ובריכות שחיה, וכן כל פרויקט נוסף הדורש אספקה מהותית של אריחים המספקים מראה אלגנטי וכן פונקציונליות, בטיחות, עמידות ונגישות לציבור.
ב-2017 זכתה חב' אלפקס ב"אות הבניה הירוקה" מן "המועצה הישראלית לבניה ירוקה" בקטגוריית "חדשנות" לתהליך הבניה "קיר אמיר" בנייה-מתועשת-ירוקה. "קיר אמיר" הוא תהליך בניה-מתועשת לבניית מעטפת-בניין המשלב יעילות-אנרגטית גבוהה עם חיפוי-קשיח לקיימות סביבתית ארוכה, עפ"י התקן החדש ת"י 6560.
בסיס הלקוחות של החברה כולל לקוחות מרחבי הארץ וכן משטחי הרשות הפלשתינאית, וכן ממספר מדינות במזרח אירופה ובמרכז אפריקה.
המוניטין של החברה מסתמך על יכולתה לייבא, להפיץ ולספק שירותים טכניים ומקצועיים וכן תמיכה מקצועית מן המעלה הראשונה לכלל לקוחותיה.
חברת אלפקס תמיד תקבל בברכה הצעות לחומרים חדשים, התואמים לתחומי פעילותה.