
שנת יסוד 2013
חברת אי.אר.וו בניה בע"מ, המתמחה בעבודות בנייה, הוקמה בשנת 2013 על ידי רוני אקטיב, המשמש הן כבעלי החברה והן כמנהלה. החברה עובדת בשיתוף פעולה כיום עם שתי חברות בנייה גדולות – צליח רוטשילד בע"מ, חברה קבלנית ויזמית, ועם חברת אסיאג לבנייה בע"מ, האחראית על פרויקטי תמ"א 38 רבים באזור המרכז. אי.אר.וו פועלת מולן כחברת משנה קבלנית לצורך בניית השלד החיצוני, המהווה אחד השלבים החשובים בתחילתו של כל פרויקט בנייה ולמעשה – הבסיס להצלחתו.
חברת אי.אר.וו מספקת את שירותיה באזור המרכז ומבצעת עבודות בניה בעיקר של בניינים המשמשים לצרכי מגורים ובניינים לצרכי תעשייה. החברה מביאה אתה ניסיון רב בעבודות שלד, אמינות רבה מאד ומקצועיות ללא פשרות. עבודות הבנייה מותאמות נקודתית לכל פרויקט ופרויקט והן כוללות שימוש במיטב חומרי הגלם בשטח על מנת להגיע לתוצאות הרצויות.
בהיותה אחראית על הקמתו של שלד הבניין, נדרשת החברה לעמוד בתקנים מחמירים ולבצע את עבודתה בשילוב עם רמת בטיחות גבוהה ואיכות רבה מאד. החברה נותנת דגש רב מאד לפרמטרים אלה ונעזרת בשיטות הבנייה החדשניות והטובות ביותר ובציוד הנדרש לה על מנת לייצר בסיס איכותי למבנה, שלד שעליו ייבנה הבניין רב הקומות, בין אם ייועד לצרכי דיור ובין אם לצרכים מסחריים שונים. בזכות עבודתה מול חברות הבנייה הגדולות, זוכה חברת אי.אר.וו לקחת חלק בפרויקטים מצליחים, אותם אפשר למצוא כיום במקומות שונים במרכז.