
שנת יסוד 1993
קבוצת אחים חוסרי מתמחה בעבודות אריזה של כל סוגי המוצרים לתעשייה הכימית והתהליכית בארץ. החברה פועלת משנת 1993 ומאז צברה ניסיון מקצועי עשיר ומוניטין רב. החברה מקפידה לשרת את כל לקוחותיה בצורה איכותית ומקצועית, דואגת לבצע כל משימה בדיוק רב, תוך שמירה קפדנית על בטיחות העובדים ועמידה בלוחות הזמנים ועושה זאת באמצעות יותר מ- 250 עובדים הכוללים בין היתר מפעילי מכונות, מפקחים וצוותי אריזה מיומנים, אנשי אחזקה, צוותי פריקת מכולות, צוותי הדבקת מדבקות, צוותי ניקיון ומפעילי ציוד כבד וציוד עזר.
משנת 1993 החברה מספקת את כל שירותי החצר והאריזה למפעל דשנים מקבוצת כי"ל.
מדי יום קבוצת אחים חוסרי מספקת שירות ל כ -100 מפעלים, מסופים לוגיסטיים ובתי עסק.
שירותי החברה כוללים:
שירותי אריזה
אריזה איכותית של דשנים, חומרים כימיים ומוצרים נוספים לפי דרישת הלקוח. השירות כולל משטוח, אריזה והמכלה לקונטיינר לפי הצורך. ניתן ליהנות מהשירות במפעל החברה או בכל מקום אחר לפי דרישת הלקוח.
פריקה והמכלת מכולות
החברה בעלת ניסיון עשיר בהמכלת קונטיינרים ובפריקתם. בין היתר, ניתן לפרוק סחורה שמגיעה בתפזורת.
הפריקה מתבצעת באמצעות ציוד ייעודי שמותאם לצורך זה.
קבוצת אחים חוסרי מפעילה צי משאיות להובלת מכולות ומספקת שירותי שינוע והנפה מכולות 45 טון.
חטיבת צמ"ה
החברה משכירה מלגזות, שופלים, בובקטים (עם כף הרמה ו/או מטאטא לניקוי חצרות, מחסנים, כבישים, וכו') מיני באגר לחפירה ו/או ניקוי תעלות, ציוד כבד מיוחד להערמת תפזורת לגובה וכן ציוד מכני הנדסי נוסף. כל הציוד תקין, מטופל היטב ומגיע עם מפעיל מקצועי שיודע לבצע כל משימה בצורה מהירה ויעילה.
קבוצת אחים חוסרי בעלת מוסך צמ''ה מורשה, שהוקם לצורך תחזוקת כלים של אחים חוסרי ולקוחותיה.
כוח אדם מקצועי
החברה מעסיקה עובדים מיומנים ומקצועיים, אשר עוברים הכשרות ייעודיות להפעלת קווי אריזה אוטומטיים וידניים, מכונות וציוד כבד, עבודות חצר שונות ומבצעים כל משימה על הצד הטוב ביותר לשביעות רצון מלאה של הלקוח.
החברה עובדת לפי תקני הבטיחות הקפדניים ביותר ובהתאם לדרישות הבטיחות הנהוגים באתר הלקוח ומעסיקה לשם כך, ממונה בטיחות מטעמה.
נשמח מאוד להגיע לפגישה במשרדכם, להכיר, לשמוע ולבחון יחד אפשרויות שונות לשיתוף
פעולה לשביעות רצונכם.