תעשיות הרמטרון ישראל בע"מ

שנת יסוד 2016

שם לועזי

HERMETRON INDUSTRIES ISRAEL LTD

דואר אלקטרוני
[email protected]
אתר החברה
hermetron.com
טלפון
04-6225413
פקס
04-6226824
כתובת
שחם 8, קיסריה 3079569
שפת שירות
עברית, אנגלית
איזורי שירות
חו"ל, כל הארץ
תעשיות הרמטרון ישראל בע"מ
אודות

חברת הרמטרון החלה את דרכה כבר בשנת 1967, כאשר הוקמה כחלוצה בתחום טכנולוגיית האטימה ההרמטית בישראל. בשנת 2017 נרשמה החברה במתכונתה הנוכחית כתעשיות הרמטרון ישראל בע"מ. כיום, עם מורשת של כשישה עשורים של מצוינות הנדסית, החברה מתמחה בפיתוח וייצור פתרונות אטימה הרמטיים מורכבים (Build-to-Spec) למערכות קריטיות (Mission-Critical).

 

הטכנולוגיה והמומחיות שלנו

הליבה הטכנולוגית של תעשיות הרמטרון ישראל בע"מ מבוססת על מומחיות ייחודית בטכנולוגיות אטימה מתקדמות, בהן Glass to Metal ו  Ceramic to Metal Sealing, המספקות עמידות יוצאת דופן בתנאי סביבה קיצוניים, בידוד חשמלי ועמידות כימית גבוהה.

 

גולת הכותרת של פיתוחי החברה היא טכנולוגיית Glass Tomer™, המאפשרת אטימה הרמטית אמינה על גבי מארזי אלומיניום קלי משקל, יישום מאתגר במיוחד במקומות שבהם הפתרונות המסורתיים בתעשייה נכשלים. הודות לטכנולוגיה זו וליכולות הנדסיות המשלבות מכלולים היברידיים רב-שכבתיים, סיפקה החברה למעלה מ-50,000 מוצרים לשטח ללא אף מקרה של כשל או תקלה.

 

לקוחות החברה ותקני איכות

תעשיות הרמטרון ישראל בע"מ משרתת קהל לקוחות מגוון של מובילים בינלאומיים וחברות Tier-1 בתחומי התעופה, הביטחון, המכשור הרפואי והאנרגיה.

החברה מחויבת לסטנדרטים המחמירים ביותר ומנהלת את כלל תהליכיה תחת הסמכות ניהול איכות תעופה וחלל AS9100D, לצד עמידה מלאה בתקני MIL-STD-883, עם פורטפוליו רחב של למעלה מ-2,000 מוצרים שונים ומדד עמידה בזמנים (OTD) קבוע של 99%, החברה מהווה שותף אסטרטגי יציב ומקור ודאות מלא עבור פרויקטים רגישים ומורכבים ברחבי העולם.

תחומי פעילות

  • אלקטרומכניקה
  • זיווד אלקטרוני
  • חשמל ואלקטרוניקה
  • רכיבים אלקטרוניים
  • אלקטרוניקה
  • מערכות אלקטרוניקה

התמחות

  • ייצור רכיבים אלקטרוניים
  • ייצור אטמיים הרמטיים לציוד אלקטרוני
  • מחברים אלקטרוניים
  • אלקטרוניקה - רכיבים
  • ייצור מחברים אלקטרוניים

בעלי תפקידים

תעשיות הרמטרון ישראל בע"מ

תמונת מנהל חברה

ליאור גורשטיין

מנכ"ל
תמונת מנהלת חברה

ורד גורשטיין

סמנכ"ל כספים ואסטרטגיה
תמונת מנהל חברה

סרגיי דומנקו

מהנדס ראשי, מנהל ייצור, מחקר ופיתוח
תמונת מנהל חברה

סער גורשטיין

מנהל יישומים ובקרת איכות
תמונת מנהלת חברה

קורל גורשטיין

מנהלת שיווק ומכירות

נתונים עסקיים ע"פ

ח.פ./ע.מ 515449247

ותק

אופי פעילות יבוא,יצור,יצוא

צור קשר עם בית העסק

אירעה שגיאה