
שנת יסוד 1992
חברת אוסטק שמיר (Austec Shamir) מבני פלדה ואבן בע"מ נוסדה בישראל בשנת 1991, במטרה להביא לארץ את שיטת הבנייה המסורתית האוסטרלית, וכאן גם נעוץ שמה של החברה - Australian Technology.
החברה עובדת במתכונת של "קבלן מפתח"; אנו מספקים ללקוחותינו את כלל שירותי הבנייה (כולל חומרי גמר), לרבות פיקוח של מנהל פרויקט אישי ותכנון הנדסי ואדריכלי - עד ליום מסירת הבית, כשהוא מוכן לאכלוס.
באוסטק שמיר אנו מקפידים לספק ללקוח שקיפות מלאה בכל האספקטים של הבנייה, ובפרט בפן הפיננסי - התקציב הינו תקציב מתוכנן שידוע מראש טרם תחילת הבנייה, ללא "הפתעות" בהמשך הדרך. הלקוח יודע איך התהליך מתחיל, ואיך הוא מסתיים.
שיטות הבנייה באוסטק שמיר השתכללו רבות עם השנים, כאשר בעשור האחרון הדגש הוא על בנייה מודרנית ומתקדמת, תוך שימת לב מיוחדת לאלמנטים מעולם הבנייה הירוקה. יש לציין כי אנו יודעים לתת מענה לכל סוגי התכניות האדריכליות, ותופרים לכל לקוח את החליפה המתאימה עבורו.
כיום, החברה נחשבת למובילה בתחום בנייה מתקדמת וירוקה. כתוצאה מהמאפיינים הירוקים בשיטת הבנייה שלנו - הבתים חוסכים אנרגיה באופן משמעותי, בעלי נוחות אקלימית לאורך כל ימות השנה וידידותיים לסביבה.
אלמנט ייחודי נוסף של החברה הוא שימוש בלבני חרס טבעיות - מזה שנים רבות שאנו עושים שימוש בלבנים במגוון דרכים, וכיום אוסטק שמיר הינה היבואנית הבלעדית ועובדת בשיתוף פעולה עם חברת הלבנים הבלגית Vandersanden - מיצרניות הלבנים הגדולות והאיכותיות ביותר בעולם.
אנו מתגאים בעובדה שרבים מלקוחותינו הינם לקוחות "דור שני" - ילדיהם של לקוחות עבר. עבורנו, זוהי החותמת הטובה ביותר לכך שאנו עושים את עבודתנו בצורה מקצועית, אמינה, וכל זאת בשילוב יחסי אנוש מעולים ותחושת משפחתיות.