אודות
עו"ד גלעד כצמן בעל רישיון עריכת דין משנת 1995 מנהל המשרד ומייסדו מאז שנת 1998.
בין השנים 1995- 1998 שימש עו"ד כצמן כפרקליט בפרקליטות מחוז מרכז.
עו"ד כצמן הנו מומחה בתחום הליטיגציה מזה 30 שנים במספר תחומי משפט וביחד עם צוות המשרד מציע מגוון רחב של שירותים משפטיים בתחומי המשפט השונים, משפט פלילי בדגש על עבירות צווארון לבן דיני תעבורה עבירות בניה דיני נזיקין דיני עבודה דיני צבא דיני משפחה ומשפט מסחרי עסקי.
המשרד שוכן בהרצליה פיתוח וכולל 7 עו"ד ומתמחה המשתפים פעולה מזה שנים רבות.
משרדנו שם לו למטרה ליתן יחס אישי ללקוחותיו ושרות משפטי מעולה. תפיסת העולם שלנו היא כי לקוח זכאי לקבל שרות משפטי במספר רב של תחומי משפט תחת קורת גג אחת מבלי להתפשר על איכות השירות המשפטי. המשמעות הנה כי ללקוח יש כתובת אחת לקבלת שרות משפטי מגוון תחת ניהול אחד. בהרבה מקרים גם שכ"ט הנו הוגן לאור שיתוף הפעולה בין עוה"ד במשרד והייעוץ המשפטי לו זוכה הלקוח הנו מגוון ומלא, לעתים ללא עלות נוספת.
לדוגמא לקוח שעבר חו"ח תאונת דרכים יוכל לקבל במשרדנו ייצוג משפטי מלא ואיכותי גם בתחום התעבורה הפלילי, וגם בפן הנזיקי הן בנושא נזקי הגוף, והן בנושא נזקי הרכוש כולל סוגיות ביטוחיות שונות והכל ברמת המומחיות הגבוהה ביותר ומתוך ניסיון רב שנים.
דוגמא נוספת הן תביעות נזיקין הקשורות למקום העבודה או תיקים פליליים אשר להם אספקט נזיקי. משרדנו ייתן מענה מלא הן באספקט דיני העבודה הן בפן הנזיקי והן בפן הפלילי, הכל ברמת מומחיות גבוהה כאשר כל עו"ד במשרד יתרום את מומחיותו לתיק.
חשוב לנו מאד לשמור על יחס אישי וליווי צמוד לכל לקוח עד הגיעו לחוף מבטחים כיאה למשרד בוטיק
מודים לכם על האימון במשך שנים רבות
נשמח לעמוד לרשותכם.